Klinika Maja će i u 2023. biti na strani pacijenata

Dragi korisnici naših usluga, poštovani prijatelji i saradnici, pravi je trenutak da sumiram proteklu godinu i podelim sa vama par rečenica, obzirom da je već 28 godina od kako se moj tim i ja trudimo da naša priča bude zajednička, koliko naša toliko i vaša. Sve te godine stručnog i predanog rada u razvoju oftalmologije učinile su da je danas Klinika Maja renomirana medicinska ustanova i jedna od najuspešnijih privatnih očnih klinika u regionu. Do liderske pozicije među specijalnim bolnicama za oftalmologiju u Srbiji došli smo kontinuiranom primenom novih standarda u lečenju oka. Početkom 2022. godine naša grupacija je postala bogatija za još jednog člana, dečiju polikliniku – Poliklinika Maja. Ubuduće će briga o deci biti naša dodatna vodilja razvoja na polju medicine.

Vreme je pokazalo da je timski rad ključ uspeha, a vi, naši dragi pacijenti, uveravate nas da je upravo prijateljska atmosfera, praćena sa puno ljubavi lekara prema pozivu koji obavljaju, kao i naš pozitivan i otvoren odnos sa pacijentima, ono što nas izdvaja od drugih. Želimo da zajedno sa vama i u 2023. godini delimo duh zajedništva i negujemo poverenje, te da se kao korisnici naših usluga osetite delom našeg tima. U Klinici Maja ste uvek dobrodošli, kako u situacijama kada vam je potreban samo savet, tako i onda kada ćemo se pobrinuti za zdravlje vaših očiju i rešiti svaki problem. Želimo da znate da ćemo i u Novoj godini darivati profesionalizam na najvišem nivou i najbolju negu. Želimo da znate da ćemo i u 2023. biti na vašoj strani.

I na kraju, tradicionalni pozdrav u vreme prazničnih čarolija, SREĆNI NOVOGODIŠNJI I BOŽIĆNI PRAZNICI! Šaljem vam najiskrenije čestitke u svoje lično ime i u ime svih onih koji predstavljaju našu kliniku i grupaciju. Iskoristite praznične dane da uživate sa najbližima, neka vas u narednoj godini služi dobro zdravlje i ne postoji granica za vaš jasan pogled.

Ljubiša Zlatanović, generalni direktor Klinike Maja