O nama

Klinika Maja je vrhunska oftalmološka klinika ne samo u Srbiji, već i u regionu. Odlikuje nas posvećenost i vrhunsko lečenje očnih bolesti i stanja oka.

Da bi se postigao visok standard po kome smo poznati, posvećeno pristupamo svakom pacijentu i njegovom lečenju. Koristimo najsavremeniju medicinsku opremu koja je na raspolaganju u svetu.

U Klinici Maja svakodnevnica je prožeta prijateljskom atmosferom, ljubavlju i pozitivom, a otvoren odnos sa pacijentima je ono što nas posebno odvaja od drugih. Duh zajedništva koji vlada u klinici uliva poverenje našim pacijentima i omogućava im da se osećaju kao deo našeg tima i da su ovde uvek dobrodošli.

Iskusan tim očnih hirurga sa više od 20 godina iskustva, na čelu sa profesorkom dr Gordanom Zlatanović, garantuje profesionalizam na visokom nivou i najbolju negu.

Naša misija

Mi smo zdravstvena ustanova koja pruža jednako dostupnu i kvalitetnu zdravstvenu zaštitu na sekundarnom nivou, poštujući zahteve pacijenata, a primenom najnovijih tehnoloških dostignuća u cilju bržeg i efikasnijeg lečenja.

U Klinici Maja svakodnevnica je prožeta prijateljskom atmosferom, ljubavlju i pozitivom, a otvoren odnos sa pacijentima je ono što nas posebno odvaja od drugih.

Duh zajedništva koji vlada u klinici uliva poverenje našim pacijentima i omogućava im da se osećaju kao deo našeg tima i da su ovde uvek dobrodošli.

Naša vizija

Vizija Specijalne bolnice za oftalmologiju “Klinika Maja” glasi:
“Liderska pozicija među specijalnim bolnicama za oftalmologiju u Srbiji usvajanjem i primenjivanjem novih standarda u lečenju.”

Kvalitet u brizi o pacijentu. Svaka donešena odluka obezbeđuje da naš primarni fokus bude na pružanju najvišeg mogućeg kvaliteta nege pacijenata i da ćemo uvek nastaviti da radimo na njenom poboljšanju.

Izuzetna usluga. Želimo da naši pacijenti i doktori imaju najbolje moguće iskustvo u zdravstvenom okruženju, poštujući jedinstvene potrebe i ciljeve za sve.

Akreditacija

25 godina stručnog i predanog rada u razvoju oftalmologije dovelo je do toga da je danas očna Klinika Maja renomirana medicinska ustanova i jedna od najuspešnijih privatnih očnih klinika u našom regionu.

Zahvaljujući našim rezultatima Agencija za akreditaciju zdravstvenih ustanova Srbije dodelila nam je sertifikat o akreditaciji na period od sedam godina za sledeće oblasti:

lečenje pacijenata – opšte odredbe, operaciona sala, životna sredina, ljudski resursi, upravljanje informacijama, rukovođenje, standardi upravljanja.